Unii oameni trebuie să experimenteze mai multe remedii diferite.

03/23/2020 All Movie

Join our channel now to get the latest updates

1200px-Telegram-2019-Logo-svg

Unii oameni trebuie să experimenteze mai multe remedii diferite.

Aceste medicamente includ: AINS nu trebuie administrate pe termen lung, deoarece utilizarea excesivă poate provoca reacții adverse grave. Perspectivele pentru persoanele cu fibrom plantar depind de mai mulți factori, inclusiv:, Fibromele mici de multe ori nu cauzează simptome. Creșterile mai mari pot provoca dureri persistente și pot afecta capacitatea unei persoane de a se mișca. “Fibromele nu vor dispărea fără tratament. Opțiunile includ geluri topice, injecții, orteze, exerciții și intervenții chirurgicale. Remediile casnice, cum ar fi gheața și creșterea, pot reduce durerea Deși recurența fibromului este de obicei rară, persoanele cu noduli multipli au mai multe șanse de a experimenta o revenire a afecțiunii, chiar și după un tratament reușit. Ultima revizuire medicală la 8 mai 2018 Fasciită plantară, inflamație a ligamentului care trece sub talpa piciorului , este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii la călcâi. Poate provoca, de asemenea, … Aflați totul despre pustuloza palmoplantară, o afecțiune care determină formarea de vezicule la nivelul palmelor și picioarelor. Aflați mai multe despre simptome și tratamente … Psoriazisul palmoplantar afectează palmele mâinile și tălpile picioarelor. Este un tip de psoriazis, care este o afecțiune autoimună. Poate … Oamenii își folosesc picioarele aproape constant, indiferent de nivelul de activitate în care sunt implicați în fiecare zi. Acest articol al Centrului de cunoștințe MNT examinează … Flexia plantară este un termen care descrie mișcarea de a îndrepta piciorul în jos. Aceasta este o parte normală a mișcării pentru mulți oameni, dar anumite … “,” Notalgia parestetica (NP) provoacă mâncărime și, uneori, durere pe spate. De obicei, afectează un anumit plasture de piele, mai degrabă decât provoacă dureri generalizate sau mâncărime.

Mâncărimea apare de obicei sub omoplat, adesea pe partea stângă. NP este un tip de durere nervoasă, ceea ce înseamnă că este o problemă cu modul în care corpul procesează durerea și semnele de mâncărime. Nu produce întotdeauna simptome vizibile, cum ar fi o erupție cutanată, dar unele persoane pot prezenta hiperpigmentare a zonei afectate. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre notalgia parestetica, inclusiv cauzele, simptomele, diagnosticul și tratamentul acesteia. Uneori, pielea uscată, reacțiile alergice sau bolile pielii provoacă mâncărime. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul cu notalgia parestetica. Medicii nu înțeleg pe deplin ce cauzează NP, dar majoritatea cercetărilor par să indice că este vorba despre un tip de durere nervoasă sau neuropatie senzorială.

Unele cauze potențiale includ: Deoarece medicii nu înțeleg bine NP, aceasta poate avea mai multe cauze. Pot exista cauze suplimentare pe care cercetătorii încă nu le-au identificat.pret potencialex pastile Există puține rapoarte de cazuri de NP, dar medicii și cercetătorii consideră că această afecțiune poate fi relativ frecventă, dar subdiagnosticată. Simptomele notalgiei parestetice includ: „Pentru a diagnostica NP, un medic va examina locul mâncărimii și va face un istoric medical complet. Acestea îi pot adresa persoanei întrebări despre leziuni recente, dureri musculare, infecții sau probleme cronice ale pielii. Deoarece unii oameni dezvoltă patch-uri dintr-o reacție alergică numită dermatită, medicul va trebui să știe despre orice alergie sau erupții cutanate recente. Medicii trebuie să diagnosticheze NP pe baza istoricului medical și a simptomelor, deoarece niciun test medical nu poate confirma acest lucru. În timp ce unii oameni au pete de piele decolorată, alții nu. În unele cazuri, un medic poate recomanda o biopsie a pielii pentru a exclude cancerul de piele. Biopsiile arată uneori depuneri ale unui tip de proteine ​​numite amiloid. Medicii cred că aceste depozite se formează din cauza mâncărimii și a zgârieturilor, mai degrabă decât provocarea acestuia. Ca parte a diagnosticului, medicul poate dori să excludă amiloidul macular (AM), o altă afecțiune care provoacă mâncărime. MA provoacă de obicei mâncărime în partea superioară a spatei medii, precum și un plasture maroniu-cenușiu. Durerile nervoase cauzate de leziunile nervoase legate de herpes pot provoca, de asemenea, mâncărime, astfel încât un medic ar putea întreba despre orice antecedente de zona zoster.

Mai multe tratamente diferite pot ajuta cu notalgia parestetica, inclusiv: Notalgia parestetica este o afecțiune cronică. Deși poate dispărea de unul singur sau cu tratament, uneori poate dura mulți ani. Unii oameni trebuie să experimenteze mai multe remedii diferite. Un tratament care a funcționat inițial poate să nu mai funcționeze, necesitând o schimbare a abordării. Simptomele se pot schimba, de asemenea, cu timpul, potențial, devenind mai bune și apoi mai rău sau trecând de la mâncărime la durere. PN nu este periculos și nu crește riscul de boli grave, cum ar fi cancerul. Nu există dovezi că inevitabil se înrăutățește și nu va progresa în alte domenii. Mâncărimea inexplicabilă poate declanșa temeri de cancer de piele, o infecție sau o problemă neurologică gravă. Cu toate acestea, deși NP poate fi deranjant și poate submina calitatea vieții unei persoane, nu este periculos. “, Tratamentul se concentrează mai degrabă pe ameliorarea simptomelor decât pe vindecarea afecțiunii. Persoanele care suferă de mâncărime inexplicabilă ar trebui să meargă la un medic pentru ajutor.” pielii fără a crea o erupție vizibilă sau modificări ale pielii. În acest articol … Un nerv ciupit apare atunci când presiunea sau forța este pusă pe o zonă a unui nerv, determinându-l să trimită semnale de avertizare către creier.

Este un eveniment obișnuit … Fibromialgia provoacă durere și oboseală. În unele cazuri, poate provoca și mâncărimi intense. De ce provoacă mâncărime și ce tratamente vor ajuta … Mâncărimea pielii apare adesea sau se agravează noaptea. Procesele corporale nocturne, stările de sănătate subiacente sau medicamentele pot fi responsabile … Mâncărimea este un tip de disestezie sau senzație anormală, care apare la persoanele cu scleroză multiplă. În acest articol, aflați de ce apare … “, este posibil ca persoanele care erau foarte mici ca copii să acorde o atenție sporită sănătății cerebrovasculare. Un nou studiu sugerează că acești oameni sunt mai expuși riscului de a avea un accident vascular cerebral la vârsta adultă ., „Accidentul vascular cerebral este un eveniment care apare atunci când alimentarea cu sânge a creierului este obstrucționată sau altfel afectată, astfel încât creierul nu primește suficient oxigen pentru ca acesta să funcționeze corect. Există două tipuri principale de accident vascular cerebral. Acestea sunt ischemice, care sunt cauzate de un cheag de sânge sau de o arteră altfel blocată sau hemoragice, care se caracterizează prin scurgeri de sânge în creier. “, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) estimează că aproximativ 6,5 milioane de adulți în Statele Unite au suferit un accident vascular cerebral.

Este în prezent a cincea cea mai frecventă cauză de deces la nivel național. “Factorii de risc cunoscuți pentru accident vascular cerebral includ vârsta, hipertensiunea arterială, bolile de inimă, diabetul, obezitatea, consumul obișnuit de alcool și fumatul și antecedentele familiale de accident vascular cerebral sau boli cardiovasculare. Noi cercetări din Spitalul Bispebjerg și Frederiksberg și Universitatea din Copenhaga, ambele din Danemarca, ar fi putut descoperi un factor de risc nou și surprinzător: înălțimea unui individ în timpul copilăriei. “, Autor principal al studiului Jennifer L. Baker – care este afiliată ambelor instituții menționate mai sus – Și colegii au descoperit că adulții care aveau o înălțime mai mică decât media în timp ce copiii aveau mai multe șanse de a suferi un accident vascular cerebral ca adulți. Rezultatele cercetătorilor au fost publicate acum în revista Stroke. “Baker și echipa au efectuat o studiu în care au analizat datele relevante – provenite din Registrul de evidență a sănătății școlare din Copenhaga – despre 372.636 copii din Danemarca. Toți s-au născut între 1930 și 1989 și au fost evaluat o dată la 3 ani – la vârsta de 7, 10 și 13 ani. “, Cercetătorii au descoperit că atât băieții, cât și fetele, care erau cu 2-3 cm (aproximativ 5-7 centimetri) mai mici decât înălțimea medie considerată normală pentru vârsta lor, erau mai mari “Mai exact, atât băieții, cât și fetele au fost mai expuși riscului de accident vascular cerebral ischemic la vârsta adultă, iar băieții, în special, au avut un risc crescut de accident vascular cerebral hemoragic mai târziu. Baker și colegii explică faptul că există multe motive pentru care unii copii nu pot atinge înălțimea medie, așa cum era de așteptat. O cauză poate fi factorii genetici, dar la fel de importantă pentru dezvoltarea copilului este dieta mamei în cursul sarcinii și dieta copilului pe parcursul anilor lor de Alte motive din spatele creșterii obstrucționate includ infecția și expunerea la stres psihologic. Din fericire, cercetătorii subliniază că majoritatea acestor factori pot fi preveniți, ceea ce ar putea contribui, de asemenea, la reducerea riscului unei persoane de a suferi accident vascular cerebral. „[În afară de a fi determinată genetic”, scriu autorii studiului, „înălțimea adulților este o marker al expunerilor care afectează creșterea copilariei […], dintre care multe sunt modificabile și se crede că toate afectează riscul de accident vascular cerebral. ”Mai mult, cercetătorii au văzut că în țările cu venituri mari, ratele cazurilor de accident vascular cerebral și mortalitatea cauzată de accident vascular cerebral au fost diminuând acolo unde ratele de înălțime mai mari ale adulților erau în creștere. Acest lucru a fost valabil mai ales pentru populațiile feminine. “, Baker și colegii săi presupun că acest lucru se poate datora faptului că creșterea fizică și dezvoltarea condițiilor de accident vascular cerebral pot fi determinate prin suprapunerea mecanismelor biologice subiacente.” Cercetătorii clarifică faptul că aceste descoperiri sunt mai puțin importante în ceea ce privește determinarea factorilor de risc pentru accident vascular cerebral și mai mult în ceea ce privește înțelegerea unora dintre cauzele profunde ale acestui eveniment advers de sănătate. Astfel, au sugerat că cercetările suplimentare ar trebui să fie dedicate identificării motivelor exacte pentru care înălțimea copilăriei este asociată cu un risc crescut pentru accident vascular cerebral în viața ulterioară. “,„ Studiul nostru sugerează că înălțimea mică la copii este un posibil marker al riscului de accident vascular cerebral și sugerează că acești copii ar trebui să acorde o atenție suplimentară schimbării sau tratării factorilor de risc modificabili pentru accident vascular cerebral de-a lungul vieții, pentru a reduce șansele de a avea acest lucru boală. ”, Jennifer L. Baker,„ Boala cardiovasculară afectează inima și vasele de sânge. Există mai multe tipuri, inclusiv boala coronariană, angina pectorală și insuficiența cardiacă … Oamenii se pot ameți după sex din multe motive. Adesea, amețelile după sex se datorează deshidratării sau supra-efortului, dar unele condiții de sănătate pot … Cheagurile de sânge sunt o preocupare majoră pentru sănătatea publică. Acest articol analizează simptomele cheagurilor de sânge în funcție de locație, cum să le preveniți, factori de risc și … Există multe cauze de amorțeală la nivelul brațului drept, cum ar fi circulația restricționată, afectarea nervilor, o hernie de disc sau o afecțiune mai gravă Boala inimii este principala cauză de deces la bărbați, care prezintă de obicei simptome diferite față de femei. În acest articol, acoperim semnele și … “” După un accident vascular cerebral, corpul are nevoie de timp pentru a se vindeca, iar timpul de recuperare depinde de simptomele și severitatea accidentului vascular cerebral. Am identificat cele mai bune aplicații pentru a ajuta supraviețuitorii accidentelor vasculare cerebrale cu recuperarea și reabilitarea lor. Mai mult de 795.000 de persoane din Statele Unite suferă un accident vascular cerebral în fiecare an și aproximativ 140.000 dintre acești oameni mor din cauza accidentului vascular cerebral. “, Accidente vasculare cerebrale ischemice – în care„ fluxul de sânge către creierul este blocat ”- reprezintă aproximativ 87% din toate accidentele vasculare cerebrale. Accidentul vascular cerebral poate provoca leziuni semnificative la nivelul creierului, care pot duce la multe probleme pe termen lung.” De exemplu, comunicarea, concentrarea, memoria și funcția executivă, precum precum și conștientizarea spațială, sunt toate funcții cognitive care pot fi afectate de accident vascular cerebral. Accidentul vascular cerebral poate declanșa, de asemenea, probleme de sănătate mintală, cum ar fi anxietatea și depresia, precum și probleme de mișcare și coordonare, paralizie, dificultăți la înghițire, insuficiență vizuală și incontinență și pierdere urinară. Cu cât o persoană este mai repede tratată după accident vascular cerebral, cu atât este mai probabil să se recupereze după aceasta. Sondajele au arătat că persoanele care „au ajuns la camera de urgență în decurs de 3 ore” de la primele simptome de accident vascular cerebral au avut „mai puțină dizabilitate” cu 3 luni mai târziu decât cele care au fost tratate mai târziu. În timp ce unii oameni se recuperează rapid după accident vascular cerebral, alții ar putea avea nevoie de mult timp. sprijin pe termen lung. Aplicațiile sunt disponibile pentru a ajuta la procesul de recuperare a accidentului vascular cerebral.

Acestea vă pot ajuta pe dvs. sau pe persoana iubită să urmăriți întâlnirile și medicamentele, să oferiți terapie lingvistică, să instruiți creierul și chiar să reduceți unii factori de risc pentru accidente vasculare cerebrale viitoare. “, Medical News Today a selectat primele 10 aplicații pentru a ajuta la recuperarea accidentului vascular cerebral., Android: gratuit, iPhone: gratuit, Cozi este un organizator de familie conceput pentru a ține evidența mai multor programe. Aplicația îi poate ajuta pe îngrijitori să își gestioneze programele și este ideală dacă persoana care se recuperează după un accident vascular cerebral are mai mulți îngrijitori. un calendar partajat cu coduri de culori și stabiliți memento-uri pentru dvs. sau pentru alți membri ai familiei, astfel încât programările medicale și medicamentele să nu lipsească., Cumpărăturile și listele de sarcini pot fi, de asemenea, partajate cu toată lumea din familie pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie de la magazinul alimentar. Toate articolele adăugate la liste pot fi vizualizate instantaneu în timp real., Android: gratuit, iPhone: gratuit, Medisafe este memento-ul obligatoriu pentru pastile care vă asigură că nu ratați niciodată o doză de medicament sau nu vă înșelați Se dublează din cauza faptului că nu vă mai urmăriți medicamentele. la fiecare 100 de rețete care nu sunt colectate de la farmacie. Fie că luați o doză de medicament sau doze multiple în fiecare zi, poate fi dificil să vă amintiți să luați pilula potrivită la momentul potrivit. Medisafe elimină stresul din faptul că trebuie să-ți amintești dacă tu sau persoana iubită ți-ai luat corect medicamentele. “, Android: gratuit, iPhone: gratuit”, Cercetările au arătat că activitatea crescută într-o regiune a creierului numită amigdala, care este implicată în stres , este legat de un risc mai mare de accident vascular cerebral. Prin urmare, reducerea stresului în timpul recuperării după accident vascular cerebral ar putea reduce riscul de accidente vasculare cerebrale viitoare. Opriți, respirați Think este o aplicație de meditație și atenție care ajută la scăderea stresului și anxietății. Aplicația oferă meditații ghidate, exerciții de respirație și videoclipuri cu yoga și presopunctură pentru a vă ajuta să vă verificați cu emoțiile dvs. Opriți, respirați Think spune că a lua câteva minute în fiecare zi pentru a vă simți calm este la fel de important ca exercitarea frecventă și va reduce stresul și va promova liniștea sufletească. “, Android: 2,99 USD, iPhone: 2,99 USD,” Lucrul de trei până la cinci ori pe săptămână reduce probabilitatea unui accident vascular cerebral recurent de cinci ori, potrivit unui studiu publicat în revista Neurology. Dacă nu sunteți sigur cum să începeți o rutină de exerciții după accident vascular cerebral, aplicația Challenge Workout 7 Minute ar putea fi aplicația perfectă pentru dvs. Antrenamentul de 7 minute este un program de exerciții susținut de cercetare, care a devenit un succes la nivel internațional. Oamenii de știință au organizat 12 exerciții pentru a efectua timp de 30 de secunde fiecare, cu o perioadă de odihnă de 10 secunde între ele.

Secvențele de exerciții sunt ușor de realizat, nu necesită echipament și pot fi făcute oriunde. “, Android: 59,99 USD, iPhone: 59,99 USD,” După accident vascular cerebral, este frecvent să experimentați o afecțiune numită afazie, care vă afectează capacitatea de a înțelege ceea ce oamenii spun, găsește cuvintele potrivite și citește și scrie. Afazia este adesea un simptom al leziunilor cerebrale cauzate de accident vascular cerebral. Terapia lingvistică 4-în-1 este o aplicație de logopedie dovedită științific, care își propune să îmbunătățească vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea la cei cu afazie.

Join our channel now to get the latest updates

1200px-Telegram-2019-Logo-svg

[ How to Download ? ]

You may also like